_CHP1639

FOREDRAG MED ANDERS NEDERGAARD

Anders er en erfaren foredragsholder og står både for at arrangere sine egne foredrag, såvel som at blive hyret ud til eksterne partneres. På denne side kan du få overblik over begge dele.

Foredrag for eksterne samarbejdspartnere

Anders har en række faste foredrag han optræder med hos samarbnejdspartnere, men vi kan også aftale foredrag med målrettet indhold.

Kost- & Ernæringsforbundet: Sportsernæring

Af Anders Nedergaard | 19. december 2018

Sportsernæringsforedrag handler om ernæringsfysiologien ved forskellige former for fysisk arbejde og planlægning af kost eller kosttilskud rettet mod det.

Kost- & ernæringsforbundet: Bøffer eller bønner

Af nedergaard | 18. december 2018

Bøffer eller bønner handler om den ernæringsfysiologi der knytter sig til proteinernæring i med særligt fokus på forskellene mellem vegatabilske og animalske proteinkilder.

EGNE FOREDRAG

I karrusselen herunder kan du se de foredrag jeg optræder med for tiden.

Den plantebaserede kost

Af Anders Nedergaard | 14. maj 2018

Et aldeles ureligiøst foredrag om den plantebaserede kost

Krudt og kugler

Af Anders Nedergaard | 14. maj 2018

Er du fagligt interesseret i motionsdoping, f.eks. ifm en skoleopgave? Overvejer du at bruge motionsdoping? Er du bekymret for en pårørende, der bruger motionsdoping eller overvejer det? Eller synes du bare at det er spændende? Så har jeg lavet et foredrag til dig! Debatten om motionsdoping har altid været polariseret mellem myndighederne og offentligheden på…