Om Anders

Om Anders

Anders Nedergaard er en af Europas førende eksperter indenfor ernæring, sundhed og træning. I det ofte spraglede miljø omkring sundheds- og træningsformidling, hvor eksperter ofte er halvstuderede røvere, er Anders unik i kraft af, at han både har en solid akademisk base, sammenkoblet med mere end 20 års erfaring som trænings- og kostvejleder for både almindelige motionister og sportsudøvere på eliteplan.

Anders er biokemiker og humanbiolog, og han har en Phd i muskelbiologi fra Københavns Universitet (KU). Han har i sit akademiske virke arbejdet som forsker både i det offentlige og private erhvervsliv. Han har trænet internationale eliteudøvere indenfor bla. Mixed Martial Arts, Banecykling, Volleyball og Athletic Fitness.

Anders har udfoldet sig som forfatter og artikelskribent på stort set alle danske online eller trykte medier med idræts- eller sundhedssektioner. Derudover har han fungeret som konsulent for en række offentlige institutioner og private virksomheder, der opererer i trænings- og sundhedssfæren samt været med til at uddanne i hundredevis af personlige trænere og fitnessInstruktører.

Anders har i 2015 skiftet forskerkarrieren ud med et liv som iværksætter, konsulent og sundhedsdebattør. Udover sin egen virksomhed som forfatter, foredragsholder, træner og skribent, har han været med til at stifte virksomhederne Candidlab, der laver evidensbaserede anmeldelser af kosttilskud, Myocclusion, der udvikler udstyr til okklusionstræning og Contrainer, der laver mobile minigyms.

Anders er også vært på podcasten Fitness M/K, der blev født som radioprogram på Radio24syv, men som nu kører videre som uafhængig podcast. laver personlig træning og holder foredrag.

Anders er nu CSO/produkt og videnskabelig chef hos den nystartede kosttilskudsvirksomhed Flou med en fleksibel aftale, der tillader at der stadig er nogle ekstra timer til at passe podcasten, et foredrag hist og en konsulenttjans pist.