Hvad sagde jeg?!? gange en fucking milliard…

Jeg sidder i toget på vej til Loaded Cup hvor jeg skal se på absurd store muskler indsmurt i Protan og whatnot. Det er en glimrende anledning til skrive en lille kommentar til noget af den seneste udvikling indenfor MMA.

Vores gode ven, kickboxeren og MMA kæmperen Alistair Overeem, er testet positiv for testosteron med en T:E ratio, som langt overstiger de 6:1, de amerikanske State Athletic Comissions bruger (man bruger en ratio på 4:1 i sportsgrene, som følger WADA’s anbefalinger).

Jeg har tidligere, da Cristiane “Cyborg” Santos for nyligt testede positiv for anabole steroider, skrevet et indlæg, hvor jeg også kom ind på Overeems mistænkelige fysiske udvikling i årene 2007-2009. Overeem er her i påsken  (d. 4. april) testet positiv for testosteron på en out-of-competition test i USA. Men som sportsmand i professionel sport, som ikke følger WADA’s anbefalinger, er de sanktioner han må imødese, langt mildere end hvad en amatørsportsmand i andre sportsgrene må. Den positive test vil sandsynligvis koste ham hans titelkamp til UFC 146, da hans licens udløber, og han vil få meget svært ved at få den fornyet inden da. Jeg vil dog gætte på at han nok skal få sin licens igennem i løbet af i år. Money talks, som man siger – og UFC vil nok gerne have ham i ringen, for der er mange penge i en, der ser som han gør og kæmper, som han gør. Men nu ved vi da, hvad det var for noget “hestekød” han spiste.

Nevada State Athletic Commision har for nyligt fået midler og bemyndigelse til at teste sportsfolk udenfor konkurrence, og det er mit gæt, at der i løbet af de næste par år vil ryge en del MMA kæmpere mere, specielt i de tungere klasser. I forlængelse deraf tror jeg også vi kommer til at se nogle lidt mindre jacked (muskuløse)  kæmpere i de tunge klasser.

Så hvad sagde jeg? ;o) Selvfølgelig skal man ikke løbe med sladder, men man skal heller ikke være ignorant. Og når man snyder lang tid nok bliver man fanget på et eller andet tidspunkt.

3 Comments

 1. Sugarray den 9. april 2012 kl. 19:59

  // Sugarray

 2. Jesper Sandersen den 24. september 2012 kl. 7:06

  FYI:
  mmahits.com er flaget af Chrome som en side der kan indeholde malware, og da du linker til et billede dér giver din side samme advarsel.

  • incognitodk den 24. september 2012 kl. 8:32

   noteret. Mange tak. Jeg har ændret billedet fra et deeplink til el lokalt hostet. Det burde hjælpe på det.

   Anders

Efterlad en kommentar