Hvordan hører man Fitness M/K?

Fitness M/K kan både streames, downloades og afspilles som podcast.

Man kan streame og downloade afsnittene fra de blogindlæg, der er lavet, hørende til hvert podcast afsnit (dem kan man se samlet her).

Vi har også lavet en afspiller side, hvor man kan afspille de sidste 10 afsnit i træk, hvis man har lyst til dét. Den kan man finde her.

Hvad angår podcasts, så findes Fitness M/K på næsten alle de store podcasttjenester, men man kan kun finde afsnittene fra og med #223. Dét skyldes at hele Radio24syv arkivet, og dermed alle Fitness M/K afsnit til og med #222, røg over på Podimo, da Radio24syv lukkede. Afsnittene er ikke på Podimo Premium, så man behøves ikke betale for det, men de kan altså kun tilgås gennem Podimo Appen. Vær opmærksom på at Fitness M/K afsnittene produceret før og efter lukningen af Radio24syv ligger i forskellige feeds ind på Podimo. Der er altså to Fitness M/K feeds på Podimo. Hvis du ikke kan finde den udsendelse du leder efter, så kan det være at den findes i det andet feed.

Alle afsnit fra #223 og frem er dog til at finde på de store podcasttjenester. Jeg har sat links ind til Fitness M/K’s placering hos nogle af de største af dem, så det er let at abonnere. Hvis du klikker på de nedenstående badges, så bliver du ført lige til podcasten hos den pågældende tjeneste.

Posted in

Anders Nedergaard

4 Comments

 1. Jens Jørgensen den 2. august 2020 kl. 22:56

  Hej

  Fra siden:
  https://andersnedergaard.dk/fitness-mk/fitness-m-k-afspiller/

  “Den nedenstående afspiller viser altid de seneste ti afsnit og afspiller dem fra det nyeste til det ældste…”

  Det virkede på et tidspunkt men der ud til at være forsvundet?
  Bare til orientering.

  Tak for de gode podcasts!

  mvh Jens

  • Anders Nedergaard den 4. september 2020 kl. 14:08

   Det burde virke igen nu ;o)
   anders

 2. Andreas den 2. februar 2021 kl. 12:00

  Er det muligt at høre de “gamle” programmer et sted? Her tænker jeg specifikt på #100 om talentudvikling for unge (ATK)

  Tak for rigtige gode programmer!

  Mvh. Andreas

  • Anders Nedergaard den 2. februar 2021 kl. 12:06

   har du mon læst den blogpost, som du her har valgt at kommentere på (for der står svaret faktisk)? Jeg har faktisk lavet den fordi jeg har modtaget disse spørgsmål må mange gange

   Anders

Efterlad en kommentar