logo_hvidbaggrund

Fitness M/K #233 Barbarian bros, bodybuildermunke og store buler

På efterhånden utallige opfordringer har Fitness M/K haft besøg af Simon supertrainer/bigshooter, der efterhånden er en slags kendis på den del af det danske internet, hvor man diskuterer bodybuilding. Han er kendt for sin spidse facon og sarkasme, men også for sin enorme viden om træning og helt sindssyge dedikation til at ville være større og stærkere, uden iøvrigt at ville bruge det til at stille op til bodybuyilding konkurrencer, score damer, eller høste internet point.

Podcasten kan streames/afspilles på afspiller siden og tilgås i de fleste podcasttjenester. Hvis den ikke findes i den du bruger må du meget gerne skrive til os.

andersnedergaard

4 Comments

 1. Jon Ch. Henningsen den 25. februar 2020 kl. 15:35

  Goddag, Anders! I FITNESS M/K #233 BARBARIAN BROS, BODYBUILDERMUNKE OG STORE BULER-afsnittet fra
  25. januar 2020 nævner du, at Zydrunas “Big Z” Savickas(min personlige stærkmands-favorit) er fra Ukraine. Det er ikke korrekt! Han er født i, og stiller op for Litauen. I kommer vidt omkring i forhold til relevante emner. Strømmen af informationer om videnskab(træning/bio-mekanik/restitution/selektion af øvelser/samfunds-emner/historiske tilbageblik) i skøn forening med jeres personlige erfaringer/holdninger(+ mange af de emner, som Simon nævner) fungerer særdeles godt. Jeg vender helt sikkert tilbage i fremtiden, og ønsker dig en fremragende tirsdag, Anders! Mange sundheds-hilsener, Jon.

  • Anders Nedergaard den 10. marts 2020 kl. 14:30

   Hej Jon
   Jeg var ikke helt sikker i øjeblikket og der var ikke lige tid til at slå det op, så det var en svipser. Det beklager jeg ;o)

   Anders

Efterlad en kommentar