logo_hvidbaggrund

#061 – Training for Warriors

Forleden havde jeg besøg af Martin Rooney i Fitness M/K. Martin Rooney er manden bag træningskonceptet Training for Warriors (TFW), der lige så stille breder sig i den danske træningskultur. Martin Rooney er også kendt fra Parisi Speed School, som var et undervisningskoncept rettet imod at lære unge atleter at løbe STÆRKT og han har arbejdet med cremen af cremen indenfor football, baseball og flere kampsportsdiscipliner, særligt MMA.

TFW minder udaf til lidt om crossfit da det består af styrketræning og conditioning workouts, hvor man laver nogle circuits med sprint og forskellige styrkemomenter blandet sammen. TFW kører også som holdtræning, men er ikke en sport ligesom Crossfit, men udelukkende et træningskoncept. Men udover selve den fysiske del af træningen er der puttet et psykologisk aspekt oveni, hvor det er italesat helt eksplicit, hvordan man skal sigte efter at frigøre sin indre “Warrior” under træningen. Når man kommer til en TFW træning, pålægger det også træneren at fortælle en motivationhistorie i starten af hver time. De forskellige TFW-affilierede centre har deres egne T-shirts og dét at bytte T-shirts indenfor TFW miljøet er også en af måderne TFW’ere bindes sammen.

14467097_10154810116714206_1832982842_o

Martin Rooney er med tiden konvergeret over imod at gå op i mere overordnet coaching på en lidt Tony Robbins agtig måde og selvom dét godt kan virke tåkrummende for en vaskeægte postmoderne kyniker som undertegnede, så kommer det lige fra hjertet fra Martin, som jeg kan garantere for er en vild, vild type i virkeligheden ;o).

Dennis Rasmussen og Allan Hansen begge fra Performance Gym Svendborg, er TFW trænere og med i studiet til at give kontekst og røverhistorier om Martin Rooney, mens vi bruger tidligere optagede klip med ham.

Du kan høre det i den embedded’e player herunder, på Radio24syv eller på Itunes.

Podcasten kan streames/afspilles på afspiller siden og tilgås i de fleste podcasttjenester. Hvis den ikke findes i den du bruger må du meget gerne skrive til os.

google_podcasts_badge@8x
Listen-on-Apple-Podcasts-badge
spotify-podcast-badge-wht-grn-660x160
pocketcasts_large_light@2x

Anders Nedergaard

Efterlad en kommentar