logo_hvidbaggrund

Fitness M/K #264 Karate- og fitnessiværksætter Jørgen Albrechtsen

Jørgen Albrechtsen er kendt som en kontroversiel herre i den danske fitness branche. Han dyrkede karate som ung og startede som 17-årig sit eget karate center og køte allerede et par år senere 15 forskellige karatecentre landet over.
.
Sidenhen startede han sit træningskonceptet Nautilus op i Danmark og den tilhørende ret specielle træningsideologi, som han fik fra Arthur Jones, der af mange er kendt som ophavsmanden til træningsideologien High Intensity Training (HIT).
.
Sidenhen blev hans egne Nautilus centre til Fitness Club, hvor han indførte brugen af selve ordet “fitnesscenter” på dansk. Hans fitness eventyr er dog ikke slut, og han ejer nu træningskonceptet Concept1010 (stadig med en sportsvidenskabeligt set ret kontroversiel træningsideologi), som han driver fra Florida.

Podcasten kan streames/afspilles på afspiller siden og tilgås i de fleste podcasttjenester. Hvis den ikke findes i den du bruger må du meget gerne skrive til os.

Anders Nedergaard

2 Comments

 1. hardy den 23. august 2020 kl. 19:09

  HMMM Husker ham fra karatetiden tilbagei 80rne og nogle sommer karate lejre….han kunne godt give en kindhest….og så var han også i Operation x med hans fitness tilbage i starten af 10rne

  • Anders Nedergaard den 4. september 2020 kl. 14:09

   Gud, jeg havde helt glemt hans operations X eventyr ;o)

   Anders

Efterlad en kommentar