Vil du være større, stærkere og hurtigere?

Personlig træning

Jeg laver kompakte personlige træningsforløb af en måneds varighed. Træningsforløbene består af en screening + træningsinstruktion efterfulgt af 4 træninger. Efter det første møde laver jeg et individualiseret træningsprogram til dig og giver dig ‘lektier’ med hjem, som du skal øve til næste møde. Ved hvert møde følger jeg op på dine ‘lektier’ og giver dig nye, så du konstant er udfordret og i udvikling.

Køb personlig træning
 • Connector.

  Pris

  Forløbet koster 6000 DKK. Det dækker screening + 4 træninger, plus løbende email konsultation og afsluttende program.

 • Connector.

  Individualiseret program

  Efter første session får du et individualiseret træningsprogram og kostvejledning for de 4 uger forløbet varer.

 • Connector.

  5 sessioner

  5 sessioner fordelt over 4 uger. Én screening session á op til 120 minutter og 4 opfølgninger á 60 minutter. Efter første møde laver vi aftaler for de næste 4 sessioner.

 • Connector.

  Afslutning

  Når forløbet er afsluttet, kan du fortsætte i online coaching eller blive i face-to-face coaching. Jeg giver en måneds gratis træningsprogram at køre videre på efter forløbet

 • Connector.

  Videre forløb

  Hvis du vil have endnu en runde Personlig Træning, får du en rabat på 1000 DKK i næste forløb, og hvis du vil fortsætte i online coaching sparer du 1250 DKK i opstartsgebyr.

Online coaching

Når du starter et onlineforløb med mig, vil vi starte med et skypeinterview eller et fysisk møde, hvor jeg skyder mig ind på dine mål og ressourcer, og udfra disse vil vi sammen lave en en individualiseret plan for din træning og kost. I forløbene vil jeg opsætte nogle tests og målinger vi kan bruge til at måle hvordan din træning skrider frem. Vi bruger disse mål, når vi reviderer planen og laver den næste.

Køb online coaching
 • Connector.

  Pris

  Online forløb koster 1250 DKK pr. md. og 1250 DKK i opstart (for screeningen), medmindre du har været i et personlig træningsforløb hos mig.

 • Connector.

  Individualiseret vejledning

  Medmindre du kommer fra et personlig træningsforløb hos mig, starter vi forløbet med en screening samtale over skype. På baggrund af denne laver vi sammen en målsætningsstrategi og en dertil indrettet individualiseret kost- og træningsplan.

 • Connector.

  Det er online

  interaktionen foregår online. Det forudsætter at du f.eks. kan finde ud af at sende mig videoer, kan installere apps, kan læse regneark (google sheets) osv.

 • Connector.

  En måned af gangen

  Online forløb kører i træningsblokke af 1 måned/4 ugers varighed. Programmet revideres og opfølges hver gang en blok slutter