OPTIMER DIN
TRÆNING MED
OKKLUSION

Forskning har allerede bevist at træning
med okklusion øger muskelvækst –
vi hjælper dig bare med at opnå resultaterne i praksis.

Se videoen og hør om okklusionstræning

Opnå endnu bedre
resultater - hurtigere

Studie efter studie har bevist at tilføjelse af okklusionstræning til din almindelige træning giver bedre resultater – hurtigere.

Der findes nu over 70 videnskabelige PubMed
indekserede studier om træning med okklusion

Michella-decline-curls-myocclusion - Kopi
Gustav-push-downs-myocclusion

Korte og effektive
træninger

Stropperne er nemme at tage på og træningerne er korte, men effektive. Workouts for både arme og ben er under 10 minutter

Det meste forskning er lavet med 8-10 min træninger
med bare 20-40% af den vægt de kunne løfte én gang.

Pro workouts
på alle enheder

Du får en træningsguide med råd og vejledning du har brug for, samt programmer lavet og godkendt af PhD Anders Nedergaard.

Humanbiolog med en PhD i muskelbiologi. Derudover
også mere end 20 års erfaring som personlig træner

anders-ogocclusiontraining-600x600

Se videoen og hør om okklusionstræning

OKKLUSIONSSTROPPER TIL ARME

250 DKK
  • 1 SÆT OKKLUSIONSSTROPPER TIL ARME
  • TRÆNINGSGUIDE

OKKLUSIONSSTROPPER TIL BEN

300 DKK
  • 1 SÆT OKKLUSIONSSTROPPER TIL BEN
  • TRÆNINGSGUIDE

OKKLUSIONSSTROPPER COMBO PAKKE

500 DKK
  • SÆT ARMSTROPPER
  • SÆT BENSTROPPER
  • TRÆNINGSGUIDE

Hør kunders erfaringer

“Virkelig fedt og nemt værktøj at bruge i sin træning. Jeg har oplevet virkelig fantastisk effekt under min genoptræning siden jeg fik en skade til Verdens Stærkeste Man i Botswana. Den hurtigste genoptræning jeg nogensinde har prøvet.”

“Min kæreste, Gustav, og jeg prøvede det for første gang den anden dag. Jeg havde aldrig prøvet det før, men Myocclusions stropper var virkelige gode og komfortable, og så gav de et vildt pump på få minutter.”

“Jeg har interesseret mig for okklusionstræning i mange år, og har derfor eksperimenteret med alt fra stasebånd, knæbind og træningselastikker uden succes – enten falder de af, taber tryk eller er for løse eller stramme!

Med Myocclusions stropper fungerer det bare. De tager kun et par sekunder at tage på, spænde til og så er både nemme at justere samt at få af når man er færdig. For slet ikke at nævne hvor komfortable de er.

Effekten er tydelig – specielt på armene. Jeg har i 10 år kæmpet med at få større arme. Trænings med okklusionsstropper er det mest effektive jeg nogensinde har prøvet!”

“Jeg er ikke nødvendigvis den største træningsentusiast, så jeg synes det er super fedt, at jeg kan have korte træninger som stadig giver vilde resultater. Derudover har jeg haft diskusprolaps, så det er rigtig fedt at jeg kan træne med lette vægte.”

Hvorfor bruge okklusionstræning (el. BFR eller KAATSU) og er det sikkert?

Stram kun stropperne til i 10 minutter af gangen.

Michella-push-ups-myocclusion

Både den videnskabelige litteratur og virkelighedens praksis har gentagende gange bevist, at okklusionstræning er en træningsmetode som skaber nævneværdigt hurtigere muskelvækst, selv ved lav vægt (20-40% af din 1RM). Derudover er træningerne korte (under 10 minutter). Det gør naturligvis træning med okklusion til et fantastisk værktøj for alle som gerne vil have større arme, læg, lår eller lignende.

Brugen af okklusionstræning, også kendt som kaatsu eller bfr (for blood flow restriction) er blevet brugt både i kommercielle træningscentre og rehabiliteringscentre i Japan i mere end et årti. Derfor har man haft rigtig gode muligheder for at studere eventuelle bivirkninger ved træning med okklusionsstropper. Store sikkerhedsstudier har konkluderet at risikoen for kardiovaskulære bivirkninger som en venøs trombose eller en lungeemboli er den samme som ved almindelig styrketræning.

Hvordan ser en typisk træning med okklusion ud?

Det træningsprogram som de fleste studier har brugt er 4 sæt af 30-15-15-15 gentagelser med 20% af deres 1RM (den tungeste vægt de kan løfte én gang). Pauserne er 1 minut mellem hvert sæt, hvilket betyder at træningen tager 6-8 minutter. Disse træninger har vist sig at være meget effektive for styrke- og muskelvækst.

Michella-push-ups-myocclusion

Derfor har vi forskellige stropper til arme og ben

Vi erfarede under udvikling af produktet (tilbage i 2014 og 15), at et enkelt lag ikke kunne lave tilstrækkelig okklusion i benene. Det skyldes for det første, at diameteren på ben er langt større, derfor kræves deres større spænding for at producere det indadgående tryk. For det andet fordi de store kar i benene ligger dybere og er mere skærmet af muskelvæv. Derfor har vi forskelligt designede produkter til arme og ben – for at skabe den optimale okklusion med maksimal komfort i både arme og ben.