Fitness M/K lever!

Fitness M/K lever (igen)! Det er nu hostet hos Libsyn. Jeg beklager at det tog så lang tid, men der skulle både være et afsnit før den blev søgbar og så tog det noget tid før itunes læste RSS feedet, så den kunne op på Apple podcasts, men fra nu af kører det.

Vi har lavet det første afsnit, som mest blev lavet for at gøre podcasten søgbar (der skal åbenbart været uploadet afsnit før det kommer ud over stepperne). Det er lidt skrabet, rent teknisk, men jeg arbejder på højtryk på at købe noget elektronik og få lavet nye skillere og den slags, så det kan blive lækkert for jer (igen).

Man kan streame programmet direkte fra dets libsyn side her:

https://fitnessmk.libsyn.com/

Og det kan findes på itunes her:

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/fitness-m-k-podcast/id1486013238?l=da

Den er endnu ikke på Stitcher og hvis den mangler på andre podcast platforme, så giv mig et praj, så vi kan få det til at ske

Jeg arbejder på højtryk på at give både de gamle og ny afsnit af Fitness M/K et nyt hjem her på andersnedergaard.dk, så der blandt andet, kommer emneopdelte arkiver, så man lettere kan få adgang til lige præcis dét man gerne vil.

Fitness kommer stadig til at køre som ugentlig podcast og jeg skal nok annoncere alle nyheder derom løbende.

Jeg vil gerne lige sende nogle skud ud til Chung Li aka Kim Huynh fra Finur.dk (https://finur.dk/) som tak for hjælpen med grafik og Johannes Rose fra lydkollektivet (http://lydkollektivet.dk/)som tak for hjælp med hardware og lyd indtil videre.

Efterlad en kommentar