logo_hvidbaggrund

Fitness M/K #055 OL2016

OL buldrer derudaf i Rio. Kampene om medaljerne tabes eller vindes og der bliver grædt tårer over utilstrækkelighed såvel som sejrrig forløsning efter års forberedelse. Selvfølgelig skal vi da tale om OL2016 i Fitness M/K ;o)

Vi hører fra professor og idrætshistoriker Jørn Hansen om OLs historie fra antikken til nutiden, vi snakker lidt om de aktuelle dopingskandaler, særligt omkring de russiske atleter og hvordan situationen omkring statsorganiseret doping i Rusland er blevet en stor dampende lort på bordet, som WADA og IOC skubber frem og tilbage imellem hinanden.

Det meste af udsendelsen er fyldt med Thue Kvorning, PhD, der arbejder som fysiolog for Team Danmark og dermed fungerer som en slags konsulent i træningen af atleter. Vi snakker om udstyret, om det organisatoriske og støttetræningen. Vi kunne nok have brugt lidt længere tid, men jeg forudser at Thue nok kommer på besøg igen i løbet af efteråret.

Lyt til programmet her, på Radio24syv’ side eller på Itunes.

Podcasten kan streames/afspilles på afspiller siden og tilgås i de fleste podcasttjenester. Hvis den ikke findes i den du bruger må du meget gerne skrive til os.

google_podcasts_badge@8x
Listen-on-Apple-Podcasts-badge
spotify-podcast-badge-wht-grn-660x160
pocketcasts_large_light@2x

Anders Nedergaard

1 Comments

  1. Nicolas den 15. august 2016 kl. 19:34

    Ud fra antallet af gange at du kunne/burde have brugt lidt længere tid med dine gæster, så bør sendetiden da udvides lidt… 😉

Efterlad en kommentar